Tule meille töihin

Miksi tulisit meille töihin?

Meillä on tärkeintä että jokainen joka on meillä töissä löytää oman paikkansa tienoon upeimmasta tiimistä. Jokaisella meillä on omat vahvuutemme ja niitä vahvistamalla pääsemme upeimpaan mahdolliseen lopputulokseen.
Työt voidaan järjestää erittäin joustavasti juuri sinun elämäntilanteeseen sopivaksi. Elämäntilanteet myös muuttuvat vuosien varrella, mutta ei se mitään. Töiden sisältöä ja aikatauluja jne voidaan muokata sitä mukaa kun tarve on.

Työhyvinvoinnin eteen teemme päivittäin töitä. Työhyvinvointi lähtee arkisista pienistä asioista ei kerran vuodessa pikkujouuissa kännissä örveltämällä 😀
Siksi olemme tuoneet työhyvinvoinnin mahdollisimman lähelle meidän arkeamme. Työhyvinvointi on osa jokapäiväistä päätöksentekoa ja arkisia hetkiä. Lisäksi käymme noin kerran kuukaudessa esimerkiksi AirJoogassa tai syömässä porukalla tai milloin mitäkin keksimme. Nämä ovat vapaaehtoisia. Ne pääsee aina ketkä sattuu pääsemään. Lisäksi meillä on alkanut oma pieni hyvinvointiryhmä 😉 Suorittamalla ”tehtävät” keräät ”leimoja” ja kun hanskassa 5 leimaa saat yllätys palkinnon <3

Me myös koulutamme työhön, joten kun sinulla on into oppia ei ole merkitystä mitä olet tehnyt ennen kuin tulit meille. Suorittamalla Arjen Avuxi korkeakoulun saat 100 € lahjakortin paikalliseen yritykseen käytettäväksi. Myös muita pienempiä porkkanoita kuten hieronta lahjakortteja hyvin tehdystä työstä olemme ruukanneet jakaa. Opastuksen ja ohjauksen lisäksi meillä on käytettävissä paljon kirjallista materiaalia opiskeluun sekä konkreettisia videoita kuinka joku homma hoidetaan.

Vakituiset työntekijät saavat käynnin (tarvittaessa useamman) fysioterapeutilla Fysio Sportilla. Tavoitteena löytää juuri sinulle sopivat työtä tukevat liikkeet sekä välttää turhaa kuormitusta työssä. Fysioterapeutti käy kanssasi juuri sinun tilanteesi läpi ja tekee tarvittavia ohjeita jne juuri sinulle <3

Lisäksi mahdollisuus hankkia käyttämiämme HomCare tuotteita ”henksuhintaan”.

Muistinkos vielä sanoa että lisäksi meillä on oikeesti tienoon parhaat asiakkaat ja työkaverit joten tule sinäkin meille töihin!

Tällä hetkellä haluamme kouluttaa uutta innokasta porukkaa remmiin, nimittäin puhelin soi Aspassa siihen tahtiin että lisää porukkaa tarvitaan töihin. Nyt työtä on AINAKIN vuoden loppuun asti jopa kokoaikaisesti sinun niin halutessa, mutta ota rohkeasti yhteyttä vaikka voisit työskennellä vain osa-aikaisesti. Suunnitellaan sinun kanssasi yhdessä sinulle sopivat työajat.

Työ on lähinnä siivoustyötä, mutta myös avustus ja pesulatyötä lisäksi. Ajokortti ja aikaisempi työkokekmus katsotaan eduksi. Palkkaus alkuun tessin (kiinteistöpalvelualan työehtosopimus) minimi eli 9,92 €/h (1.6. alkaen 10,12 €/h), mutta taitojen karttuessa myös palkka nousee ansaitsemallesi tasolle.

Jos koet suurta paloa päästä meille töihin niin ota rohkeasti yhteyttä ja kerro miksi juuri sinut pitäisi valita meille maarit@arjenavuxi.fi

Valitettavasti puhelu kyselyihin emme pysty vastaamaan. Laita rohkeasti sähköpostia. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kesäksi nuorille myös vielä pari kesätyöseteli paikkaa auki 🙂 Lähetä hakemuksesi rohkeasti tulemaan 🙂

 

 

SOITA TÄSTÄ