Tule meille töihin

Miksi tulisit meille töihin?

Meillä on tärkeintä että jokainen joka on meillä töissä löytää oman paikkansa tienoon upeimmasta tiimistä. Jokaisella meillä on omat vahvuutemme ja niitä vahvistamalla pääsemme upeimpaan mahdolliseen lopputulokseen.
Työt voidaan järjestää erittäin joustavasti juuri sinun elämäntilanteeseen sopivaksi. Elämäntilanteet myös muuttuvat vuosien varrella, mutta ei se mitään. Töiden sisältöä ja aikatauluja jne voidaan muokata sitä mukaa kun tarve on.

Työhyvinvoinnin eteen teemme päivittäin töitä. Työhyvinvointi lähtee arkisista pienistä asioista ei kerran vuodessa pikkujouluissa kännissä örveltämällä 😀
Siksi olemme tuoneet työhyvinvoinnin mahdollisimman lähelle meidän arkeamme. Työhyvinvointi on osa jokapäiväistä päätöksentekoa ja arkisia hetkiä. Työvuorojen suunnittelussa punaisena lankana kulkee työhyvinvointi kaikilta mahdollisilta kanteilta. Lisäksi käymme noin kerran kuukaudessa esimerkiksi liikkumassa, laulamassa tai syömässä porukalla tai milloin mitäkin keksimme. Nämä ovat vapaaehtoisia. Ne pääsee aina ketkä sattuu pääsemään. Lisäksi meillä on oma pieni hyvinvointiryhmä 😉 Suorittamalla ”tehtävät” keräät ”leimoja” ja kun hanskassa 5 leimaa saat yllätys palkinnon <3 Hyvinvointi ryhmäläisille on tarjolla myös aina hedelmää työpäivän iloksi 🙂 Kaikien meidän yhteisessä käytössä on myös sup lauta (kesällä :D).

Me myös koulutamme työhön, joten kun sinulla on into oppia ei ole merkitystä mitä olet tehnyt ennen kuin tulit meille. Suorittamalla Arjen Avuxi korkeakoulun saat 100 € lahjakortin paikalliseen yritykseen käytettäväksi. Myös muita pienempiä porkkanoita kuten hieronta lahjakortteja hyvin tehdystä työstä olemme jakaneet. Opastuksen ja ohjauksen lisäksi meillä on käytettävissä paljon kirjallista materiaalia opiskeluun sekä konkreettisia videoita kuinka hommat hoidetaan.

Vakituiset työntekijät saavat käynnin (tarvittaessa useamman) fysioterapeutilla Fysio Sportilla. Tavoitteena löytää juuri sinulle sopivat työtä tukevat liikkeet sekä välttää turhaa kuormitusta työssä. Fysioterapeutti käy kanssasi juuri sinun tilanteesi läpi ja tekee tarvittavia ohjeita jne juuri sinulle <3 Meillä on oma varhaisen välittämisen malli, jonka puitteissa myös hankalat asiat pyritään käymään läpi mahdollisimman aikaisin, jolloin suurempia huolia ja murheita ei pääsisi kertymään sydämelle <3

Pidempään meillä olleita työntekijöitä palkitaan vuosittain. Keskuudestamme valitaan Vuoden Valopilkku, Vuoden Zemppari sekä Vuoden Duunari. Lisäksi maaliskuussa yli vuoden meillä työskennelleet saavat ”vuosibonarit”. Bonus on 50-200 € riippuen siitä minkä verran työntekijä tekee töitä. 50 € saa jo 50 % työajalla.

Meillä on myös mahdollisuus edetä uralla. Kun perus hommat on hanskassa niin lisävastuista voidaan sopia. Rakennetaan yhdessä sinulle juuri sellainen työnkuva missä sinä olet parhaimmillasi <3

Lisäksi mahdollisuus hankkia käyttämiämme HomCare tuotteita ”henksuhintaan”.

Muistinkos vielä sanoa että lisäksi meillä on oikeesti tienoon parhaat asiakkaat ja työkaverit joten tule sinäkin meille töihin!

Tällä hetkellä Kiuruvedelle haussa osa-aikainen työntekijä. Kiuruvedellä työtä alkuun satunnaisesti, mutta omia säännöllisiä kohteita saat sitä mukaa kun homma lähtee rullaamaan.
Pyhäjärvellä olisi tarjolla kokoaikainen vakituinen työ. Työt alkaisi heti tai sopimuksen mukaan.

Pääasiassa työtä on arkisin päivällä 6-18 välillä. Mutta sovittaessa työtä myös lauantaisin ja hyvin satunnaisesti iltaisin.
Kokoaikatyöhön Pyhäjärvellä vahvoilla olisi henkilö joka pystyisi arkisin tekemään myöhäisempää päivä vuoroa (8-16/9-17). Mutta lähesty rohkeasti ja kerro millaisilla työajoilla sinä pystyisit työskentelemään meillä. Hyvälle tyypille on meidän tiimissä aina töitä, joten jos hommat rullaa niin varmasti hommataan sulle jatkoakin meillä, vaikka aloittaisit osa-aikaisena, mutta haluisit lisää töitä. Älä arastele ottaa yhteyttä vaikka pystyisit tekemään vain vaikka 6-10 tai 10-14 vuoroa. Meillä voit vaikuttaa työaikoihisi todella paljon kun hommat lähtee rullaamaan.

Työ on lähinnä siivoustyötä kodeissa, mutta myös avustus, suihkutus ja pesulatyötä lisäksi sekä toimitila- ja rappusiivouksia. Ajokortti ja aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi. Kiuruvedellä erityisesti oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Kilometrit maksetaan. Palkkaus alkuun tessin (kiinteistöpalvelualan työehtosopimus) minimi eli 10,56 €/h, mutta taitojen karttuessa myös palkka nousee ansaitsemallesi tasolle. Nopeimmat ovat nostaneet palkkansa jo 2 viikon jälkeen ylöspäin ”ensimmäiselle portaalle” kun on näyttäneet että hommat rullaa. Ensimmäinen korotus tulee tosiaan heti kun perushommat on hallussa ja pystyt itsenäiseenkin työhön. Jokainen saa palkkaa ansionsa mukaan. 😉

Ompelutyötä korjausompeluiden merkeissä myös mahdollista tehdä osana omaa työnkuvaa, joten kerrothan jos tämä taito on sinulla hallussa.

Jos koet suurta paloa päästä meille töihin niin ota rohkeasti yhteyttä ja kerro miksi juuri sinut pitäisi valita meille maarit@arjenavuxi.fi
Jos sinulla on hyvä suosittelija niin kerrothan jo hakemuksessa hänestä!

Valitettavasti puhelu kyselyihin emme pysty vastaamaan. Laita rohkeasti sähköpostilla hakemuksesi. Paikat täytetään heti sopivan löydyttyä, mutta jos törmäät meidän työpaikkaan eikä juuri silloin ole paikka auki niin kannattaa laittaa aina hakemus ja vakuuttaa meidät, jotta otamme sinuun yhteyttä ensimmäisenä kun paikka aukeaa.

 

 

SOITA TÄSTÄ