Tule meille töihin

Miksi tulisit meille töihin?

Meillä on tärkeintä että jokainen joka on meillä töissä löytää oman paikkansa tienoon upeimmasta tiimistä. Jokaisella meillä on omat vahvuutemme ja niitä vahvistamalla pääsemme upeimpaan mahdolliseen lopputulokseen.
Työt voidaan järjestää erittäin joustavasti juuri sinun elämäntilanteeseen sopivaksi. Elämäntilanteet myös muuttuvat vuosien varrella, mutta ei se mitään. Töiden sisältöä ja aikatauluja jne voidaan muokata sitä mukaa kun tarve on.

Työhyvinvoinnin eteen teemme päivittäin töitä. Työhyvinvointi lähtee arkisista pienistä asioista ei kerran vuodessa pikkujouluissa kännissä örveltämällä 😀
Siksi olemme tuoneet työhyvinvoinnin mahdollisimman lähelle meidän arkeamme. Työhyvinvointi on osa jokapäiväistä päätöksentekoa ja arkisia hetkiä. Lisäksi käymme noin kerran kuukaudessa esimerkiksi liikkumassa, laulamassa tai syömässä porukalla tai milloin mitäkin keksimme. Nämä ovat vapaaehtoisia. Ne pääsee aina ketkä sattuu pääsemään. Lisäksi meillä on alkanut oma pieni hyvinvointiryhmä 😉 Suorittamalla ”tehtävät” keräät ”leimoja” ja kun hanskassa 5 leimaa saat yllätys palkinnon <3 Kaikien meidän yhteisessä käytössä on myös sup lauta (kesällä :D).

Me myös koulutamme työhön, joten kun sinulla on into oppia ei ole merkitystä mitä olet tehnyt ennen kuin tulit meille. Suorittamalla Arjen Avuxi korkeakoulun saat 100 € lahjakortin paikalliseen yritykseen käytettäväksi. Myös muita pienempiä porkkanoita kuten hieronta lahjakortteja hyvin tehdystä työstä olemme jakaneet. Opastuksen ja ohjauksen lisäksi meillä on käytettävissä paljon kirjallista materiaalia opiskeluun sekä konkreettisia videoita kuinka hommat hoidetaan.

Vakituiset työntekijät saavat käynnin (tarvittaessa useamman) fysioterapeutilla Fysio Sportilla. Tavoitteena löytää juuri sinulle sopivat työtä tukevat liikkeet sekä välttää turhaa kuormitusta työssä. Fysioterapeutti käy kanssasi juuri sinun tilanteesi läpi ja tekee tarvittavia ohjeita jne juuri sinulle <3

Lisäksi mahdollisuus hankkia käyttämiämme HomCare tuotteita ”henksuhintaan”.

Muistinkos vielä sanoa että lisäksi meillä on oikeesti tienoon parhaat asiakkaat ja työkaverit joten tule sinäkin meille töihin!

Tällä hetkellä tarjolla jopa kokoaikainen työ ainakin vuoden 2023 loppuun saakka. Tarjolla myös osa-aikatyötä.
Osa-aikatyöhön erityisesti vahvoilla olisi henkilö, jolla on mahdollisuus tehdä pe ja la iltaisin (tai la ja su aamuisin 2-2,5 h kohde) Pyhäjärvellä. Lauantaina mahdollisuus tehdä myös kokopäivän työ halutessa 🙂 Viikonlopun kohde sopii hyvin myös opiskelijalle. Lisäksi mahdollisuus tehdä oman jaksamisen puitteissa myös arkisin esim pari tuntia kerrallaan työtä koulu ajan ulkopuolella tai esimerkiksi lomilla.
Kokoaikatyöhön vahvoilla olisi henkilö joka pystyisi arkisin tekemään esim 9.30-17 vuoroa (tai jos pidät ruokkiksen niin 9-17) (käy myös 10:30/11-18) Mutta lähesty rohkeasti ja kerro millaisilla työajoilla sinä pystyisit työskentelemään meillä. Hyvälle tyypille on meidän tiimissä aina töitä, joten jos hommat rullaa niin varmasti hommataan sulle jatkoakin meillä.

Työ on lähinnä siivoustyötä, mutta myös avustus ja pesulatyötä lisäksi. Ajokortti ja aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi. Palkkaus alkuun tessin (kiinteistöpalvelualan työehtosopimus) minimi eli 10,12 €/h, mutta taitojen karttuessa myös palkka nousee ansaitsemallesi tasolle. Ensimmäinen korotus heti kun perus hommat on hallussa ja pystyt jo jotain tekemään itsenäisesti.

Jos koet suurta paloa päästä meille töihin niin ota rohkeasti yhteyttä ja kerro miksi juuri sinut pitäisi valita meille maarit@arjenavuxi.fi

Valitettavasti puhelu kyselyihin emme pysty vastaamaan. Laita rohkeasti sähköpostia. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

 

SOITA TÄSTÄ