Tule meille töihin

Miksi tulisit meille töihin?

Meillä on tärkeintä että jokainen joka on meillä töissä löytää oman paikkansa tienoon upeimmasta tiimistä. Jokaisella meillä on omat vahvuutemme ja niitä vahvistamalla pääsemme upeimpaan mahdolliseen lopputulokseen.
Työt voidaan järjestää erittäin joustavasti juuri sinun elämäntilanteeseen sopivaksi. Elämäntilanteet myös muuttuvat vuosien varrella, mutta ei se mitään. Töiden sisältöä ja aikatauluja jne voidaan muokata sitä mukaa kun tarve on.

Työhyvinvoinnin eteen teemme päivittäin töitä. Työhyvinvointi lähtee arkisista pienistä asioista ei kerran vuodessa kännissä örveltämällä 😀
Siksi olemme tuoneet työhyvinvoinnin mahdollisimman lähelle meidän arkeamme. Lisäksi käymme noin kerran kuukaudessa Hymy joogan AirJoogassa tai syömässä porukalla tai milloin mitäkin keksimme. Nämä ovat täysin vapaa ehtoisia. Ne pääsee aina ketkä sattuu pääsemään. 

Me myös koulutamme työhön, joten kun sinulla on into oppia ei ole merkitystä mitä olet tehnyt ennen kuin tulit meille. Suorittamalla Arjen Avuxi korkeakoulun saat 100 € lahjakortin paikalliseen yritykseen käytettäväksi. Myös muita pienempiä porkkanoita kuten hieronta lahjakortteja hyvin tehdystä työstä olemme ruukanneet jakaa.

Vakituiset työntekijät saavat käynnin (tarvittaessa useamman) fysioterapeutilla Fysio Sportilla. Tavoitteena löytää juuri sinulle sopivat työtä tukevat liikkeet sekä välttää turhaa kuormitusta työssä. Fysioterapeutti käy kanssasi juuri sinun tilanteesi läpi ja tekee tarvittavia ohjeita jne juuri sinulle <3 

Lisäksi mahdollisuus hankkia käyttämiämme HomCare tuotteita ”henksuhintaan”.

Muistinkos vielä sanoa että lisäksi meillä on oikeesti tienoon parhaat asiakkaat ja työkaverit joten tule sinäkin meille töihin!

Osa-aikainen työ yökyöpelille

Nyt haetaan reipasta oma-aloitteista ja innokasta tyyppiä meille tiimiin vahvistukseksi! Erityisesti tarjolla yökyöpelille erinomainen työ. Eli jos tykkäät illalla valvoa myöhään (työ noin 21:30-00:00 tai halutessasi myöhemmin) tai herätä aamulla aikaiseen (työt alkas 4:00 tai arkisin mahdollisuus aloittaa vasta 5:00 ja sunnuntaisin 7:00). Sopii erinomaisesti myös esimerkiksi opiskelevalle. Työn voi suorittaa siis illalla myöhään tai aamulla aikaseen ihan oman rytmin mukaan. Myös viikonloppuisin vuoroja. Työnkesto 2-2,5 h. Lisäksi mahdollisuus lisätyöhön myös pesulalla tai muussa siivoustyössä päiväsaikaan arkisin tai lauantaisin sinun kiinnostuksen mukaan. Palkkaus tessin minimi alkuun, palkkaa nostetaan sitä mukaa kun homma on hanskassa. Lisäksi ilta/yö/sunnuntai lisät. Paikka täytetään heti sopivan löydyttyä. Ajokortti välttämätön. Pääset mukaan tienoon parhaaseen työporukkaan! Vuorot hyvin sovittavissa sinun kalenteriin sopivaksi. Tammikuun loppuun saakka pystyn tarjoamaan innokkaille jopa täydet tunnit (37,5 h / vko). Kysy rohkeasti lisää!

Palkka alkuun 9,92 € / h, nostetaan heti kun nähdään että homma sujuu!

Hakemukset maarit@arjenavuxi.fi
Kerrothan hakemuksessasi ainakin:
Miksi haluat meille töihin?
Miksi olisit paras tähän tehtävään?
Milloin voisit aloittaa?
Kuka voisi suositella sinua?

Odotamme yhteydenottoasi <3

SOITA TÄSTÄ