Tule meille töihin

Miksi tulisit meille töihin vuoden 2024 Suomen parhaaseen työpaikkaan?

TÄLLÄ HETKELLÄ VAPAITA TYÖPAIKKOJA:
HAAPAJÄRVELLÄ ALKUUN TIISTAISIN, MUINA PÄIVINÄ PYHÄJÄRVELLÄ SATUNNAISESTI, MUOKATTAVISSA HOMMIEN SUJUESSA VAIKKA KOKOAIKA TYÖKSI

Meillä on tärkeintä että jokainen, joka on meillä töissä löytää oman paikkansa Suomen parhaassa työpaikassa. Jokaisella meillä on omat vahvuutemme ja niitä vahvistamalla pääsemme upeimpaan mahdolliseen lopputulokseen. Jo ennenkuin haet meille töihin niin kannattaa miettiä että mitä sinun vahvuuksia haluaisit käyttää työssä meillä! Lisäksi perehdythän tämän sivun sisältöön sekä lukaise tärkeimmät asiat nettisivuiltamme.  Näin olet valmistautunut haastatteluun. Lisäksi ennen töiden alkua pääset suorittamaan Arjen Avuxi – pääsykokeen. Tähän saat eväät haastattelussa.

Työt voidaan järjestää erittäin joustavasti juuri sinun elämäntilanteeseen sopivaksi. Elämäntilanteet myös muuttuvat vuosien varrella, mutta ei se mitään. Töiden sisältöä ja aikatauluja jne. voidaan muokata sitä mukaa kun tarve on. Esimerkiksi opintojen ohessa voit tehdä parina iltana muutaman tunnin ja loma-aikoina ehkä vähän enemmän, välillä voit olla vaikkapa ihan kokoaikaisena työntekijä, sitten taas tarve tehdä vaikka 3 päiväistä viikkoa tai lyhennettyä työpäivää aamuisin ja toisessa kohtaa iltapäivisin. Kaikki järjestyy.

Työhyvinvoinnin eteen teemme päivittäin töitä, palkintona työstämme meidät valittiin vuoden 2024 parhaaksi työpaikaksi. Työhyvinvointi lähtee arkisista pienistä asioista ei kerran vuodessa pikkujouluissa kännissä örveltämällä 😀
Siksi olemme tuoneet työhyvinvoinnin mahdollisimman lähelle meidän arkeamme. Työhyvinvointi on osa jokapäiväistä päätöksentekoa ja arkisia hetkiä. Esim. työvuorojen suunnittelussa punaisena lankana kulkee työhyvinvointi kaikilta mahdollisilta kanteilta. Lisäksi käymme noin kerran kuukaudessa esimerkiksi liikkumassa, laulamassa tai syömässä porukalla tai milloin mitäkin keksimme. Nämä ovat vapaaehtoisia. Ne pääsee aina ketkä sattuu pääsemään. Lisäksi meillä on oma pieni hyvinvointiryhmä 😉 Suorittamalla ”tehtävät” keräät ”leimoja” ja kun hanskassa 5 leimaa saat yllätys palkinnon <3 Hyvinvointi ryhmäläisille on tarjolla myös aina hedelmää työpäivän iloksi 🙂 Kaikien meidän yhteisessä käytössä on myös sup lauta (kesällä :D) sekä kaasupalju. Kaikissa asioissa kuuntelemme työntekijöiden toiveita herkällä korvalla, joten kannustamme jokaista vaikuttamaan asioihin omassa työssä.

Me myös koulutamme työhön, joten kun sinulla on into oppia ei ole merkitystä mitä olet tehnyt ennen kuin tulit meille. Suorittamalla Arjen Avuxi korkeakoulun saat 100 € lahjakortin paikalliseen yritykseen käytettäväksi. Myös muita pienempiä porkkanoita kuten hieronta lahjakortteja hyvin tehdystä työstä olemme jakaneet. Opastuksen ja ohjauksen lisäksi meillä on käytettävissä paljon kirjallista materiaalia opiskeluun sekä konkreettisia videoita kuinka hommat hoidetaan. Korkeakoulun suorittamiseen vaaditaan ensin ”näyttöjä” kentällä, että homma sujuu. Sitten pääsee kenttä kokeeseen ja lopuksi homma huipentuu vielä suusanalliseen tenttiin. Jos et pääse kokeita ensiyrittämällä läpi niin ei hätää järjestetään lisäoppia ja pääset kokeilemaan kyllä uudestaan.

Vakituiset työntekijät saavat käynnin (tarvittaessa useamman) fysioterapeutilla Fysio Sportilla. Tavoitteena löytää juuri sinulle sopivat työtä tukevat liikkeet sekä välttää turhaa kuormitusta työssä. Fysioterapeutti käy kanssasi juuri sinun tilanteesi läpi ja tekee tarvittavia ohjeita jne juuri sinulle <3 Meillä on oma varhaisen välittämisen malli, jonka puitteissa myös hankalat asiat pyritään käymään läpi mahdollisimman aikaisin, jolloin suurempia huolia ja murheita ei pääsisi kertymään sydämelle <3

Pidempään meillä olleita työntekijöitä palkitaan vuosittain. Vuoden gaaljuhlassa keskuudestamme palkitaan Vuoden Valopilkku, Vuoden Zemppari sekä Vuoden Duunari. Lisäksi maaliskuussa yli vuoden meillä työskennelleet saavat ”vuosibonarit”. Bonus on 50-200 € riippuen siitä minkä verran työntekijä tekee töitä. 50 € saa jo 50 % työajalla. Palkka nousee myös kolmen, viiden, seitsemän ja kymmenen vuoden täyttyessä. Lisäksi palkitsemme heitä ketkä huolehtivat myös itse omasta hyvinvoinnista ja pysyvät terveenä. Mitä vähemmän sairauspoissaoloja sitä enemmän bonusta.

Meillä on myös mahdollisuus edetä uralla. Kun perus hommat on hanskassa niin lisävastuista voidaan sopia. Rakennetaan yhdessä sinulle juuri sellainen työnkuva missä sinä olet parhaimmillasi <3 Muista hyödyntää omia vahvuuksiasi.

Lisäksi mm. mahdollisuus hankkia käyttämiämme HomCare tuotteita ”henksuhintaan” sekä hyödyntää pesulan tiloja pesulan kiinni ollessa omiin tarpeisiin.

Pääasiassa työtä on arkisin päivällä 6-18 välillä. Mutta sovittaessa työtä myös lauantaisin ja hyvin satunnaisesti iltaisin.

Työ on lähinnä siivoustyötä kodeissa, mutta myös avustus, suihkutus ja pesulatyötä lisäksi sekä toimitila- ja rappusiivouksia ja avustamista kiinteistöhuolto tehtävissä. Ajokortti ja aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi. Kiuruvedellä, Haapajärvellä ja Kärsämäellä erityisesti oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Kilometrit maksetaan. Palkkaus alkuun tessin (kiinteistöpalvelualan työehtosopimus) minimi eli 10,56 €/h, mutta taitojen karttuessa myös palkka nousee ansaitsemallesi tasolle Arjen Avuxi palkkataulukon mukaisesti. Nopeimmat ovat nostaneet palkkansa jo seuraavalla palkkakuukaudella ylöspäin ”ensimmäiselle portaalle” kun on näyttäneet että hommat rullaa. Ensimmäinen korotus tulee tosiaan heti kun perushommat on hallussa ja pystyt itsenäiseenkin työhön. Jokainen saa palkkaa ansionsa mukaan. 😉

Ompelutyötä korjausompeluiden merkeissä myös mahdollista tehdä osana omaa työnkuvaa, joten kerrothan jos tämä taito on sinulla hallussa.

Jos koet suurta paloa päästä meille töihin niin ota rohkeasti yhteyttä ja kerro miksi juuri sinut pitäisi valita meille maarit@arjenavuxi.fi
Jos sinulla on hyvä suosittelija niin kerrothan jo hakemuksessa hänestä! Hakemuksia kannattaa jättää aina, vaikka juuri sillä hetkellä ei ole paikkaa auki, sillä tilanteet voivat muuttua nopeasti esimerkiksi isompien urakoiden sattuessa kohdalle voi paikka aueta ihan yllättäen niin jo jätettyihin hakemuksiin on helppo palata.

Valitettavasti puhelu kyselyihin emme pysty vastaamaan. Laita rohkeasti sähköpostilla hakemuksesi. Paikat täytetään heti sopivan löydyttyä.

Muistinkos vielä sanoa että lisäksi meillä on oikeesti tienoon myös parhaat asiakkaat ja työkaverit joten tule sinäkin meille töihin! Katso vielä videolta miten meidän nykyiset ja osa entisistä työntekijöistä kokee että mikä tässä työssä ja työporukassa on parasta! <3 TÄSTÄ

 

 

Töihin meillehaapajärvi
SOITA TÄSTÄ