Tule meille töihin

Miksi tulisit meille töihin?

Meillä on tärkeintä että jokainen joka on meillä töissä löytää oman paikkansa tienoon upeimmasta tiimistä. Jokaisella meillä on omat vahvuutemme ja niitä vahvistamalla pääsemme upeimpaan mahdolliseen lopputulokseen.
Työt voidaan järjestää erittäin joustavasti juuri sinun elämäntilanteeseen sopivaksi. Elämäntilanteet myös muuttuvat vuosien varrella, mutta ei se mitään. Töiden sisältöä ja aikatauluja jne voidaan muokata sitä mukaa kun tarve on.

Työhyvinvoinnin eteen teemme päivittäin töitä. Työhyvinvointi lähtee arkisista pienistä asioista ei kerran vuodessa kännissä örveltämällä 😀
Siksi olemme tuoneet työhyvinvoinnin mahdollisimman lähelle meidän arkeamme. Lisäksi käymme noin kerran kuukaudessa Hymy joogan AirJoogassa tai syömässä porukalla tai milloin mitäkin keksimme. Nämä ovat täysin vapaaehtoisia. Ne pääsee aina ketkä sattuu pääsemään.

Me myös koulutamme työhön, joten kun sinulla on into oppia ei ole merkitystä mitä olet tehnyt ennen kuin tulit meille. Suorittamalla Arjen Avuxi korkeakoulun saat 100 € lahjakortin paikalliseen yritykseen käytettäväksi. Myös muita pienempiä porkkanoita kuten hieronta lahjakortteja hyvin tehdystä työstä olemme ruukanneet jakaa.

Vakituiset työntekijät saavat käynnin (tarvittaessa useamman) fysioterapeutilla Fysio Sportilla. Tavoitteena löytää juuri sinulle sopivat työtä tukevat liikkeet sekä välttää turhaa kuormitusta työssä. Fysioterapeutti käy kanssasi juuri sinun tilanteesi läpi ja tekee tarvittavia ohjeita jne juuri sinulle <3

Lisäksi mahdollisuus hankkia käyttämiämme HomCare tuotteita ”henksuhintaan”.

Muistinkos vielä sanoa että lisäksi meillä on oikeesti tienoon parhaat asiakkaat ja työkaverit joten tule sinäkin meille töihin!

Juuri tällä hetkellä meillä ei ole vapaita paikkoja auki, mutta tilanteet elävät. Jos koet suurta paloa päästä meille töihin tai esimerkiksi kesällä kesätyösetelillä tutustumaan meidän töihin niin ota rohkeasti yhteyttä maarit@arjenavuxi.fi

 

 

 

SOITA TÄSTÄ