6Arjen Avuxi kiinteistöhuolto suurella sydämellä, niin taloyhtiöille kuin yksityisille henkilöille

Kauttamme onnistuu niin talonmiespalvelut (jopa 24h päivystyksellä) kuin mökkitalkkari apu ja taloyhtiöiden kiinteistöhuoltokin.
⇒ Ruohonleikkuut
⇒ Lumityöt
⇒ Pihojen liukkauden torjunta (hiekoitus)
⇒ Rännien putsaukset
⇒ Pienet korjaus työt kuten polttimoiden vaihdot
⇒ Oven avaus palvelu
⇒ Piha-alueiden puhtaanapito
⇒ Piha istutusten huolto / leikkaus

Kauttamme saatavilla taloyhtiöihin kokonaisvaltainen huolto. Voimme huolehtia niin kiinteistön kuin sen piha-alueiden puhtaudesta sekä itse kiinteistöstä ja sen pihojen kunnosta. Talon sisäisen ammattitaidon lisäksi meillä löytyy kattava verkosto yhteistyökumppaneita. Näin saamme avun myös silloin kun kaipaamme apuun esimerkiksi lvi- tai sähköalan ammattilaista.

Yksityisille saatavilla myös mahdollisuus osallistua itse voinnin mukaan talonmies hommiin. Joskus se on vanhemmalle tiukka paikka kun joutuu vaikkapa hiekoituksen ulkoistamaan muille. Niin joskus tätä tuskaa helpottaa se että hänet otetaan mukaan hiekoittamaan pihaa ja tekemään lumitöitä niihin hommiin mitä hän vielä pystyy itse tekemään. Huonokuntoisille (kun voidaan todeta ettei hän itsenäisesti suoriudu enää tehtävästä) palvelu voidaan tuottaa sosiaalipalveluna (on huomattavasti edullisempi). Tämä loistava mahdollisuus rakentaa vanhemmille loistava kokonaisuus. Viedään vaikka samalla käynnillä kun ollaan menossa tekemään lumitöitä niin ruokaa kaupasta ja lähtiessä voimme viedä matot pesulaan pestäväksi. Aina asiakkaan tarpeen mukaan.

Hinnasto:
Satunnaisesti sovitut / tarpeen mukaan tehtävät työt:
→ Koneella 51 €/h  (sis.alv 24 %)
→ Sosiaalipalveluna koneella 42 €/h (alv. 0%)
→ Ilman konetta 46 €/h (sis.alv 24 %)
→ Sosiaalipalveluna ilman konetta 38 €/h (alv 0%)

Kerran viikossa sovitut käynnit:
→ Koneella 49 €/h (sis. alv 24 %)
→ Sosiaalipalveluna koneella 40,50 €/h (alv 0%)
→ Ilman konetta 44 €/h (sis. alv 24 %)
→ Sosiaalipalveluna 36,5 €/h (alv 0%)

Hinnat sopimuksen mukaan esimerkiksi taloyhtiöille sen mukaan mitä huoltosopimukseen kuuluu. Mahdollista saada myös 24 h päivystyksellä.

” Käytettiin aika pitkään Maaritin siivouspalveluja ja hyvää jälkeä tuli. Saatiin ite vähän hengähtää omaishoidon työstä siinä samalla. ”

Eetu O.

SOITA TÄSTÄ