Siivous

Elä sinä elämää, me huolehdimme sen jättämistä jäljistä!

Haluamme tarjota juuri Sinulle sopivan siivousratkaisun, joten ota rohkeasti yhteyttä, niin muokkaamme yhdessä sinulle sopivan ratkaisun. Samalla voimme käydä tarkemmat toiveesi ja siivousten sisällöt läpi yhdessä.

Palvelun hinta on alk. 40 € / h ja lisäksi siivousaine ja -väline kulu 2,25 € / siivouskerta. Laskutus sähköpostiin/elasku on veloitukseton, paperisesta laskusta 6 € laskutuslisä.

Hinnoittelu uusille asiakkaille näyttää seuraavalta:

Säännöllinen, vähintään joka toinen viikko, siivous/avustus (sovittu siis esimerkiksi joka toinen maanantai, joka maanantai tai useammin) palvelun hinta on 40 € / h.
Te, keille tehdään meidän kanssamme sosiaalipalvelusopimus, tällä syklillä hintanne on 33,25 € (alv 0 %) / h.

Säännöllinen vähintään 4 viikon välein siivous tai avustus (siivous/avustuspäivä sovittu) palvelun hinta 41 € / h.
Sosiaalipalveluna vähintään 4 viikon välein tapahtuvan palvelun hinta on 34,25 € (alv. 0 %) / h.

Harvemmin tapahtuvien tai erikseen sovittavien siivous- ja avustuspalveluiden hinta on 44 € / h.
Sosiaalipalveluna tämä palvelu on 36,25 € (alv 0%) / h.

Kaikissa siivouksissa käytämme omia aineita ja välineitä, ellemme toisin sovi. Siivousaineina käytämme HomCaren (BioSwipen ja Swipen) laadukkaita ja turvallisia aineita. Erikoisaineet ja -välineet hinnoitellaan tapahtuma kohtaisesti (esim. vahausaineet).

Syy miksi olemme päätyneet käyttämään lähinnä biologisia BioSwipen kodinhoitotuotteita on niiden ylivoimainen puhdistusteho sekä ekologisuus! Kun siivoamme teillä BioSwipellä teidänkin kodin bakteeritasapaino pysyy paremmassa kunnossa! Valinta vaikuttaa myös siivottavien tilojen sisäilmaan positiivisesti.

Se että aineet ovat todella tehokkaita säästää siivoojan voimia sekä aikaa. Tämä näkyy sitten sinun laskussasi kun pinttyneenkään lian kanssa ei tarvitse koko päivää taistella kun jätämme aineen vaikuttamaan pinnalle ja siivoamme sillä aikaa jotakin muuta. Parhaimman hyödyn näistä saa kun näitä käytetään säännöllisesti, mutta jo se että me käytämme näitä parantaa kotisi tilannetta! Voit kysyä myös siivouksen yhteydessä siivousaine suositukset siivoojalta! Voimme toimittaa teidän tarvitsemat pesuaineet siivouksien yhteydessä kotiin ja saat samalla käyttöopastuksen! Näillä samoilla aineilla hoidamme myös toimitila-, rakennus- ja rappukäytävien siivoukset. Aineet sopivat myös ravintola saleihin, autohuoltamoihin ja mihin tahansa yritystiloihin, jopa kalma siivouksiin.

Työpaikoilla tapahtuva siivouspalvelu on yleistynyt voimakkaasti! Palautteen perusteella voimme väittää että ulkopuolisen siivoojan käyttäminen niin toimistoilla kuin myymälöissä kuin muissakin yritystiloissa lisää työhyvinvointia! Ota yhteyttä ja suunitellaan teidän tarpeisiin sopiva ratkaisu. Parhaan hyödyn saatte palvelustamme yhdessä suunnitellen teille sopivan ratkaisun.

Jos et ole ennen kokeillut meidän palveluita niin helppo tapa on napata meidän #yllättävänsiisti siivouspaketti erittäin edulliseen hintaan. Yllättävän siisti paketit julkaistaan Facebook-sivuillamme kun niitä on saatavilla. Tällä hetkellä näitä paketteja on hyvin harvoin tarjolla kun kalenteri tahtoo ehtiä täyttyä, joten en uskalla enää säännöllisesti lupailla alennus siivouksia 🙂
Seuraa meitä TÄÄLLÄ.

DX3A4707

Esimerkkejä siivouspalveluista: (siivouksen tarkempi sisältö sovitaan yhdessä)

  • Säännöllinen viikko-/kuukausisiivous
  • Muuttosiivous
  • Joulu/kevät/juhla siivoukset
  • Ikkunanpesut
  • Saunan ja kylpyhuone tilojen siivoukset
  • Huonekalujen ja sänkyjen pesut/syväpuhdistukset
  • Yritys/toimitilasiivoukset
  • Rappukäytävien puhtaanapito (myös kokonaisvaltainen kiinsteistöhuolto)
  • Rakennussiivoukset
  • Kalmasiivoukset

 

Haluaisitko helpotusta omiin siivouksiin? Kaikkea ei malta jättää siivoojan siivottavaksi 😉 mutta helpommalla olisi kiva päästä jositain hommista?
Jaan WhatsApp ryhmään noin kerran kuukaudessa jonkin vinkin mikä helpottaa arkea tai jotain yksittäistä siivoustehtävää. TÄSTÄ pääset WA-ryhmääni.

” Maarit teki taannoin hyvälle kaverille noin 10 tunnin muuttosiivouksen lattian vahauksineen. Ja sehän meni niinku piti!  ”

Juha V.A.

SOITA TÄSTÄ