Lattiat

Lattioiden koneellinen pesu

Tilaa meiltä lattianpuhdistus tai vuokraa edullisesti käyttöösi tehokas lattianpesukone!

Meiltä on mahdollista vuokrata Nilfisk lattianpesukonettakin. Sillä voit pestä jopa laminaattilattiat. Laitteeseen on saatavilla myös matonpesu harja ja imusuulakkeet.

Nilfisk on siis ns. yhdistelmäkone eli se laskee ensin vettä ja pyörittää harjalla lattian pintaa kun heti perästä tulee imusuulake lastoineen joka vetää likaisen veden likavesisäiliöön. Suosittelemme laitteessa käytettäväksi BioSwipe Multi Clean laimennosta. Noin 15 ml laimennosta säiliölliseen vettä. Jos sinulla ei itselläsi ole vielä Multi Cleaniä on sinun mahdollista hankkia Nilfisk vuokrauksen yhteydessä sitä yksi laimennos pullo sisältöineen hintaan 5,50 €. (tyhjän suihkepullon hinta 4,5 €)

Jos taas haluat että me tulemme lattian puolestasi pesemään niin sekin onnistuu! Sopii loistavasti niin koteihin kuin pieniin (alle 300 m2) liiketiloihinkin. Myös lattioiden vahanpoistossa käytämme Nilfiskiä viimeistelemään vahanpoiston.

Hinta normaalin siivouksen yhteydessä kun käytämme Nilfiskiä lattioiden pesuun lisätään vain laskuun 5 € korvaus / siivouskerta Nilfiskin käytöstä.

Kun tulemme erikseen pesemään Nilfiskillä lattiaa hinta on 50 € / h.

Kun taas haluat vuokrata sitä niin hinnat ovat seuraavat
-Ensimmäinen vuokrauskerta, sisältää opastuksen käyttöön 50 € /ensimmäinen vrk
-Jatkossa 35 € / ensimmäinen vrk
-Lisävuorokaudet ennakkoon varattuna 25 € / vrk

SOITA TÄSTÄ