Vuokraa Arjen Avuxi-paljukärry

Kauttamme vuokrattavissa laadukas kaasulämmitteinen paljukärry

 

Oletko kyllästynyt liian kuumaan palju veteen? Ei hätää! Kaasulämmitteisellä paljulla saat palju vetesi juuri sen lämpöiseksi kuin säädät lämmittimellä! Palju on myös eristetty eli se ei jäähdy hetkessä talvellakaan, vaan saat nopeasti lämmitettyä paljuveden uudelleen toivomaasi lämpötilaan.  Paljua on rakenneltu niin että sinne on turvallista kiivetä ja voit myös nautiskella paljusta kera juomien ja välillä nousta paljusta nauttimaan penkille 🙂 

PALJU MAINOS

Arjen Avuxi Paljun vuokraajalle lähetämme seuraavat vuokrausehdot kuitattavaksi ennen vuokrausta:
Hyväksyn nämä vuokrausehdot kuittaamalla tämän viestin vastaamalla ok/hyväksyn

Arjen Avuxi Paljun vuokraajalle:
Hyväksyn nämä vuokrausehdot kuittaamalla tämän viestin vastaamalla ok/hyväksyn

Paljun ja kärryn tulee olla palautettaessa vähintään yhtä hyvässä kunnossa kuin teille luovutettaessa. Jos esim. pesu on laiminlyöty (tai mitä tahansa kärryssä on rikkoutunut) eikä pesua tulla välittömästi suorittamaan niin Arjen Avuxi Oy laskuttaa teitä pesusta ja rikkoutuneesta. Pesu tulee suorittaa mukana tulevalla pesuaineella (BioSwipe Multi Clean) ja puhdistusliinalla oheisen ohjeen mukaan. Puhdistusaine on suojattava jäätymiseltä, säilytä koko ”paljun vuokraajan pussi” sisätiloissa. Jos huomaat vian/puutteen paljussa ENNEN käyttöä ota siitä kuva VÄLITTÖMÄSTI ja lähetä se WA/txt 044 291 5554 tai maarit@arjenavuxi.fi Muutoin vuokraaja on itse vastuussa vioista.
Huomioithan että palju tulee asettaa tasaiselle tukevalle maalle.
Hintaan ei kuulu paljun kuljettaminen. Palju noudettava ja palautetta pesulalle osoitteeseen Oikotie 2, Pyhäjärvi. Erillisestä sopimuksesta ja hinnasta myös kuljetus voi olla mahdollinen. Sitoudun lukemaan oheiset käyttöohjeet ja toimimaan niiden mukaisesti.
Paljun vesipumppu tarvitsee sähköä ja paljua ei pysty lämmittämään ilman sitä. Jos olet vuokraamassa paikkaan, missä ei ole sähköä voit vuokrata mukaan akku systeemin hintaan 10 € / vrk.
Vuokra-aika alkaa viimeistään kello 15 ja päättyy viimeistään kello 14, ellei toisin sovita.
Olethan vakuuttanut itsesi! Arjen Avuxi Oy eli vuokranantaja ei vastaa paljukärryn käytöstä tai rikkoutumisesta vuokraajalle mahdollisesti aiheutuvista välillisistä tai välittömistä kustannuksista tai vahingoista.
Kärryllä on liikennevakuutus, mutta se ei korvaa vuokralaisen aiheuttamia vaurioita. Vuokraaja on vastuussa myös kuljetuksen aikana tulleista vaurioista, mitkä eivät mene liikennevakuutuksen piiriin. Paljun sisällä ei saa kuljettaa mitään ja paljun on oltava täysin tyhjä vedestä siirrettäessä. Vuokralainen maksaa liikennevahingon omavastuu osuuden vahingon sattuessa vuokralaisen vuokra-aikana. Vuokralainen on itse vastuussa käytön aikaisesta turvallisuudesta ja ohjeiden noudattamisesta. Vakuutus ei korvaa vuokralaisen tai hänen seurueensa laitteelle aiheuttamia vaurioita. Vakuutus ei korvaa myöskään väärinkäytöstä tai huolimattomuudesta aiheutuneita vahinkoja. Näistä vahingoista vuokralainen on vastuussa niiden täydestä arvosta ja sitoutuu maksamaan vahingoista koituvat kustannukset, myös hyvityksen menetetyistä vuokrauspäivistä jos paljua ei saada nopeasti korjattua.
Vuokralaisella ei ole oikeutta vuokrata paljukärryä kolmannelle henkilölle.
Paljukärry tulee pitää lukittuna (aisalukko) koko vuokrauksen ajan pl. välttämättömät kuljetukset.
Vuokralainen on vastuussa myös paljun mukana tulevista oheis tarvikkeista (kuten letku ja jatkjohto jne) ja niiden kunnosta.
Vuokraaja vapautuu korvausvelvollisuudesta, jos vuokranantaja saa täyden korvauksen vahingoista vakuutuksen perusteella tai vahingon aiheuttajalta.
Vuokraajan on välittömästi ilmoitettava vuokranantajalle laitteessa ilmenneestä virheestä tai siihen kohdanneesta vahingosta tai varkaudesta viestitse.
Vuokranmaksu suoritetaan ennen paljun luovutusta (käteinen, pankkikortti, lasku (paperinen 5 € lisä))
Perutusehdot:
Peruutus tulee tehdä viestitse vähintään 14 vrk ennen suunniteltua paljun luovutusta. Muutoin vuokraaja on velvollinen maksamaan sovitus vuokran viipymättä (käteinen pankkikortti,lasku)

Arjen Avuxi paljun vuokraajan ohje!

Muista palauttaa palju vähintään siinä kunnossa, kuin se oli teille luovutettaessa. Pesemistä varten saat mukaasi mikrokuitu liinan ja BioSwipe Multi Cleaniä, joilla pesu on helppo tehdä tyhjennys vaiheessa kovallakin pakkasella kun sinulla on paljussa lämmin vesi. Kun vesi alkaa valua voit suihkuttaa seinille Multi Cleaniä ja pyyhkiä liinalla seinät ylhäältä lattiaan asti. Kun vesi on täysin valunut tulee vielä pyyhkeellä / liinalla kuivata penkit ja ottaa jääneet roskat. Tarvittaessa vielä tässä vaiheessa voi käyttää pesuainetta jos siihen on tarvetta.

Valitse paljun sijainti tasaiselle vakaalle maalle ennen täyttämistä. HUOM! Lukitse tukijalat vasta kun palju on noin puolillaan vettä, jotta paino jakautuu tasaisesti. Tarvittaessa lisää tuki (esim betonilaatta/lankku) tukijalkojen alle.

VEDENTÄYTTÖ: Jos käytät muuta kuin vesijohtovettä, huomaathan että myös pesuun tulee kiinnittää erityistä huomiota. Järvivesi kannattaa laskea paljuun esimerkiksi sukan läpi. Kun käytetään epäpuhdasta vettä ja pumpun edessä (kaminan alla) olevan suodattimen sihti tukkeutuu, syntyy tavallisin ongelma kamiinan käytössä. Kun suodatin tukkeutuu veden virtaus häviää ja kamiina sammuu, näyttö ei osoita lämpötilaa, eikä kipinä toimi. Pumppu saattaa pitää myös ääntä, se on merkki että pumppu tulee sammuttaa välittömästi. Nämä ongelmat korjautuvat kun puhdistat suodattimen. Jos vuokraat paljun pidemmäksi aikaa, voi olla suotavaa käyttää veden puhdistuskemikaaleja muutaman päivän välein. Tai vaihtaa välillä vesi. Suodattimen voi puhdistaa, vaikka paljussa olisi vesi. -> Sammuta vesipumppu. Irroita paljusta tulevat letkut kaminasta ja suodattimesta. (huom kaminassa ollut vesi valuu pois) Irroita pumpusta suodatin ja puhdista sihti esim. juoksevalla vedellä ja pyyhi sormella tai pienellä harjalla ja kytke pumppu takaisin. Tila on aika ahdas, saatat joutua irroittamaan myös mustat johdot toisistaan. Muista kytkeä ne takaisin kiinni kun pumppu on laitettu takaisin. Ja kytke virta takaisin.

Huomaa, että veden pinta nousee noin 5 cm/henkilö altaaseen mentäessä. Tämä vastaa noin 80 litraa vettä. Eli jos teitä on 4 kylpijää, niin kylpytynnyrin vedentason voi jättää 20 cm vajaaksi reunasta (1200 l). Tällöin lämmitettävän veden kokonaismäärä vähenee 320 litralla ja näin myös lämpenee nopeammin. Jos täytät kuitenkin tynnyrin täyteen niin vesi tulee reunojen yli 🙂

VEDEN TYHJENNYS onnistuu helposti avaamalla kaminan alla sijaitseva poistohana. Tyhjennysventtiiliin voi kiinnittää mukana tulevan letkun (tiiviste letkun ja venttiilin väliin löytyy paljun vuokraajan pussista, letku penkin alta) ja ohjata veden esimerkiksi ojaan. Jätä tyhjennysventtiilit lopuksi auki ja rullaa letku takaisin kyytiin. Puhdista suodatin ja paljun sisäpinnat aiempien ohjeiden mukaan. Myös paljun ulkopuolelle tullut lika tulee poistaa.

Älä jätä lämmitintä vartioimatta. Ei saa laittaa syttymis‐ tai räjähdysherkkiä esineitä veden lämmittimen läheisyyteen. Muista poistaa merkitty eristyslevy lämmityksen ajaksi. Älä myöskään koskaan laita pyyhettä tai vaatteita veden lämmittimen pakokaasuaukon päälle. Kaasuletkun kaasuvuoto saattaa helposti aiheuttaa tulipalon.

Muista huolehtia kylpijöiden turvallisuudesta.

Älä jätä uimataidottomia vartioimatta.

LÄMMITYS: Tarkista aina kun laitat kaminan päälle ettei kaasu vuotoa ole!

1. Odota että veden pinta on vähintään paljun sisäpuolella olevien valojen tasalla ja laita kaikki kytkimet (Water, Gas ja Power) min-asentoon. Jotta lämpö ei karkaa lämmityksen aikana, laita kansi paljun päälle lämmityksen ajaksi. Veden lämmitys aivan kylmästä kylpykuntoon vie reilun 2h.

2 . Laita vesipumppu päälle, kytkemällä sen pistoke pistorasiaan. Tarkista että kaminan vieressä oleva vesipumpun kytkin on VERKKOVIRTA asennossa. Voit hyödyntää mukana tulevaa (penkin alla) kelaroikkaa ja kytkeä pumpun sekä paljun valot siihen. (lisämaksusta saat mukaan akut joista saa virran pumpulle)

3. Tarkista että kaasuletku on kiiinni pullossa ja käännä venttiili auki. Poista kaminan päältä merkitty eristyslevy lämmityksen ajaksi. Paina kaminan alla olevasta boxista virtanäppäintä pohjassa kunnes virta syttyy, kuumaa vettä tulee välittömästi. Käännä Power, Water ja Gas kytkimet max-asentoon nopeimman lämmityksen saavuttamiseksi. HUOM! Säädin ”Water” säätelee veden virtausta ja sen on aina lämmitettäessä oltava asennossa MAX. Jos se säädetään asentoon MIN, veden virtaus lämmönvaihtimen kautta vähenee ja kuumentaa vettä niin, että kamiinan ylikuumenemis termostaatti (sijoitettu poistoputkeen lämmönvaihtimen jälkeen) aktivoituu ja lämmitin sammuu. Jos kaasu pullo halutaan hyödyntää mahdollisimman tyhjäksi aseta GAS kytkin min asentoon, kun kaasu alkaa olla vähissä, niin kaasu saadaan hyödynnettyä, lämmitysvaiheessa tämä hidastaa lämpenemistä.

4. Aseta haluttu lämpötila painamalla boxista näppäintä SET ja aseta sopiva lämpötila nuolinäppäimistä. Lämmitin sammuu automaattisesti kun toivottu lämpötila on saavutettu. Veden jäähtyessä lämmitin lähtee automaattisesti uudelleen lämmittämään. Kaasun säästämiseksi ja kylpemisnautinnon lisäämiseksi voit sammuttaa lämmittimen ainakin kylpemisen ajaksi. Kun haluat lopettaa lämmittämisen paina boxin virtanäppäintä kunnes virta sammuu.

5. Lopuksi sammuta myös pumppu, katkaisimesta tai irroittamalla pistoke. HUOMIO pakkasella vesipumpun tulee olla päällä kokoajan kun paljussa on vettä.

Jos haluat kylpeä vielä esimerkiksi seuraavana päivänä kannattaa laittaa kansi paljun päälle niin vesi pysyy lämpimämpänä ja uudelleen lämmitys tapahtuu nopeammin. Laita myös kaminan eriste seinät paikoilleen. Aloita uudelleen lämmitys kohdasta 2.

Mikäli havaitset sytytettäessä tai vedentulon aikana seuraavaa:

Liekki sammuu pian sytyttämisen jälkeen tai jos sytytin ei “tikuta” niin nämä ovat merkki että on aika vaihtaa paristot. “Paljun vuokraajan pussista” löytyy vaihtopatterit. Kun vaihdat patterit paristokoteloon, varmista paristojen polariteetti. Väärä polariteetti vaikuttaa vedenlämmittimen toimintaan. Patterit sijaitsevat kaminan pohjassa oikeassa reunassa valkoisen kannen alla. Ilmoita viimeistään palauttaessa että patterit vaihdettu, jotta laitamme uudet patterit pussiin.

ILMOITA HETI viestillä (tai wa) 044 291 5554 Mikäli palaminen on epänormaalia (jälkiliekki, irtoliekki, keltainen liekki, tumma savu jne.), ilmenee odottamatonta hajua, syntyy meteliä tai hätätilanne (esim. tulipalo), pysy rauhallisena ja sulje veden lämmitin lopettaaksesi palamisen; sulje sitten kaasu venttiili ja ota yhteys. Hätätilanteessa ensin 112

Jos haluatte lämmittää paljua useammmin kuin mitä yhdellä kaasupullolla saa lämmitettyä (kylmästä lämpimäksi vie noin 4 kg (pullo 11 kg) niin käykää vaihtamassa tyhjentynyt kaasupullo omakustanteisesti ennen paljun palautusta. Mukana aina vajaa ja täysi pullo.

Vuokraan kuuluu 11 kg kaasua.

” Käytettiin aika pitkään Maaritin siivouspalveluja ja hyvää jälkeä tuli. Saatiin ite vähän hengähtää omaishoidon työstä siinä samalla. ”

Eetu O.

SOITA TÄSTÄ