Syväpuhdistus

Vihdoin käytössämme on sekä Hyla että ProAqua puhdistusjärjestelmä!

Laitetta voidaan käyttää imurin asemesta imuroinnissa, jolloin laite puhdistaa teidän sisäilman samalla. Se sopii myös syväpuhdistuksiin ja märkäpesuihin. Hyla ja ProAqua pystyvät veden ja patentoidun separaattorinsa ansiosta nappaamaan ne kaikkein haitallisimmat ja pienimmätkin pölyhiukkaset sekä epäpuhtaudet huoneilmasta, jopa itiöt. Näin sinulle jää siivouksen jälkeen entistä raikkaampi huoneilma! Halutessasi voit myös vuokrata Hylaa ja tehdä itse syväpuhdistukset ohjeiden mukaan. Käyttö opastetaan ensimmäisen vuokrauksen yhteydessä.

Miksi sinun sitten kannattaisi pyytää meiltä Hyla/ProAqua siivous tai vaikkapa sängyn syväpuhdistus?

Kun me nukumme sängyssä, meistä irtoaa runsaasti ihosolukkoa. Ja se tahtoo jäädä sänkyysi tiukasti normaalista imuroinnista huolimatta. Ja kuollut ihosolukko on mm. pölypunkkien lempiruokaa! Sängyn vakumointi tappaa jopa pölypunkit! Ja lopuksi syväpuhdistus imee laitteen vesisäiliöön sen hienommankin pölyn sekä kuolleet pölypunkit ja kuolleen ihosolukon yms. patjoista ja peitoista sekä tyynyistä. Sängyn vakumointi ja syväpuhdistus parantaa huomattavasti unen laatuasi sillä sinun on puhdistuksen jälkeen helpompi hengittää!

Vuonna 2011 aloitettu kenttätesti osoitti allergisten henkilöiden elämänlaadun parantuneen huomattavasti vesiseparaattori imurin ansiosta. Hyla ja ProAqua pystyvät siis nappaamaan myös allergioita aiheuttavat siitepölyt ilmasta. Vesi nappaa myös muut terveydelle haitalliset pienhiukkaset ilmasta. Esimerkkejä näistä haitallisista pienhiukkasista ovat homeiden itiöt, tupakansavu, pölypunkkien uloste sekä erilaiset VOC-yhdisteet.

Milloin märkäpesu olisi paikallaan?

Onko sohvalle kaatunut kahvit? Pissasiko lapsesi sänkyyn? Onko nojatuoliin ajan saatossa tullut vähän tahroja sinne ja tänne? Oksensiko koirasi matolle keskellä talvea eikä sinulla ole tiloja nyt kuivattaa mattoa joten pesukin hankalampaa? Haiseeko petari?

Noihin kaikkiin saat apua meiltä kun pesemme Hylalla tai ProAqualla ja BioSwipe pesuaineilla! Toki otathan huomioon että oikein hyvin pinttynyt ja ”tiukkaan pesty” tahra voi olla tekemätön paikka jopa meille ja BioSwipelle! Mutta paljon pystytään pelastamaan! HUOM! Vanhan puhdistaminen on aina ekoteko jos säästyt vaikkapa sohvan roviolle heittämiseltä!

Tässä vielä lyhykäisyydessään miten nämä toimivat:
Ilma ohjataan laitteeseen siten, että se suodattuu maksimaalisen vesisumun kautta takaisin huoneilmaan. Tapa jolla likaisen ilman suodattaminen laitten sisällä tapahtuu, muistuttaa suuresti maanalaisen lähteen – geisiirin – purkautumista.

Suosittelisin syväpuhdistuksia säännöllisesti ainakin kerran vuodessa normaaleissa kodeissa. Näin saadaan teidänkin koti pysymään huomattavasti raikkaampana! Jos sinulla on allergia ongelmia tai esimerkiksi runsaasti lemmikkejä niin silloin suosittelen syväpuhdistamista säännöllisesti useammin.

HINNASTO

Siivoukset Hyla/ProAqua imurilla + 5 € / siivouskerta

Sänkyjen syväpuhdistukset (sisältää irto-osien vakumoinnin)
  • 1 hengen sänky 50 €
  • 2 hengen sänky 70 €
  • jenkkisänky 80 €

Sohvien syväpuhdistukset (sisältää irtotyynyjen vakumoinnin)
  • Nojatuoli 25 €
  • 3 hengen sohva 40 €
  • kulma- ja divaanisohvat alkan 60 €

Autonpenkkien syväpuhdistus (vain kesällä tai jos sinulla lämmin autotalli)
  • 5 paikkainen normaali henkilöauto 80 €
muut autot, kysy tarjous
  • Penkkien syväpuhdistuksen yhteydessä auton muun sisustan puhdistus (ikkunat sisältä, muoviosien suojauskäsittely ja puhdistus ja muiden osien imurointi) +30 €

Paksujen karvamattojen syväpuhdistus
  • Pienet/käytävämatot 10 €
  • Isot matot 15 €

Sohvien/sänkyjen/autonpenkkien/mattojen märkäpesu ja tahrojen poisto paikanpäällä
  • Kysy tarjous tai 45 € / h

Hyla puhdistusjärjestelmän vuokraus (mukaan saat tarvittaessa kaikki lisäosat) HUOM! Laite palautettava puhdistettuna tai puhdistuksesta peritään myös maksu!
  • Ensimmäinen vuokrauskerta, sisältää opastuksen käyttöön 60 € / ensimmäinen vrk
  • Jatkossa 40 € / ensimmäinen vrk
  • Lisävuorokaudet ennakkoon varattuna 30 € / vrk

SOITA TÄSTÄ