HomCare-edustus

HomCare tuotteet helpottavat arkeasi!

HomCare tuotteet saat hankittua joko Maaritilta tai Maaritin verkkokaupasta.

Apua sopivien tuotteiden valintaan saat kysymällä Maaritilta tai vaikkapa varaamalla itsellesi kutsut missä tuotteista annetaan täsmäohjeita. Kutsut voivat olla joko perinteiset kotikutsut tai nettikutsut.

Erilaiset teemaillat ovat olleet todella suosittuja! Jopa pikkujouluissa on ollut yhtenä ohjelma numerona jalkojenhoito HomCare tuotteilla tai pieni täsmäisku kuinka työpaikalla voit vähentää siivouksen kuormaa HomCare tuotteilla. Teemoja on lähes loputtomiin.

Timini on kasvanut mukavasti vuosien varrella. Tiimiä löytyy tätä nykyä yli 20 edustajaa ympäri Suomen. Tiimissä kaikki on mukavampaa!

Tiimiin mahtuu edelleen! Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinäkin haluat mukaan! Jos haluat itse tutkia jo HomCare työn mahdollisuuksia etukäteeen niin voit tehdä sen täällä.

Ajantasalla olevat HomCare kuvastot löydät sähköisesti Issuun palvelusta. Saat esitteet myös pyytämällä Maaritilta vaikkapa WhatsAppilla (044) 291 5554 tai sähköpostilla maarit@arjenavuxi.fi tai ottamalla yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Olethan tietoinen, että HomCare kutsuja voit pitää myös vaikkapa kyläyhdistyksen, koululuokan tai seuran hyväksi?

Kutsut voidaan pitää muutoin ihan normaaliin tapaan:

Emäntä kutsuu ystäviään kotiinsa kutsuille, tuotteet esitellään ja tuotteita pääsee myös testaamaan (se mitä testataan, riippuu kutsujen teemasta) ja kahvitellaan. Lopuksi tehdään tilauksia ketkä haluaa jotain tilata (HUOM! mitään ostopakkoa ei ole).

Tai voidaan myös pitää kutsut vaikkapa koululuokassa:

Tällöin tulee paikalle mahdollisimman moni luokkkaa tukeva äiti tai isä tai vaikkapa koululaisen kummi ystävineen. Kutsut pidetään samaan malliin kuin kotonakin. Edelleenkään ostopakkoa ei ole.

Ero normaaleihin kutsuihin:

Normaaleilla kutsuilla emäntä saa kutsuedun edestä tilata itselleen sopivia tuotteita. Mutta kun kutsut järjestetään vaikkapa nyt sen kyläyhdistyksen hyväksi niin kyläyhdistyksen tilille maksetaan kutsuedun suuruinen summa rahaa.

Näin kun tilaamme itsellemme laadukkaita tuotteita (vaikkapa shampoota, kodin siivousainetta ja pyykinpesuainetta), niin tuemme samalla omaa kylää, lapsen koululuokan retkirahastoa tai urheiluseuran toimintaa.

HomCare tarjoukset ja vinkit helpomman arjen puolesta helposti WhatsAppilla omaan puhelimeen

Haluatko säästää selvää rahaa? Jos ennakoit hiukan ja tarkkailet milloin käyttämäsi tuotteet ovat tarjouksessa, säästät selvää rahaa. Myös uusien tuotteiden kokeilu on usein mukavampaa kun uuden tuotteen hankkii alennuksesta. Julkaisen tarjoukset myös Arjen Avuxi Facebook-sivulla, mutta siellä tarjoukset lipuvat helposti silmiesi ohi. Siksi suosittelen liittymään Arjen Avuxi tarjous WhatsApp-ryhmään TÄSTÄ. Sinne julkaisen heti kun ehdin kaikki ajankohtaiset HomCare tarjoukset. 

 

Lisäksi minulla on erillinen WhatsApp-ryhmä, jonne lisään noin kerran kuussa jonkin arkea helpottavan vinkin. Näin sinäkin voit testata helpottaisiko vinkki sinunkin arkeasi! Ryhmään pääst TÄSTÄ

SOITA TÄSTÄ