Vuokraa Arjen Avuxi-paljukärry

Kauttamme vuokrattavissa laadukas kaasulämmitteinen paljukärry

 

PALJU MAINOS

Arjen Avuxi Paljun vuokraajalle lähetämme seuraavat vuokrausehdot kuitattavaksi ennen vuokrausta:
Hyväksyn nämä vuokrausehdot kuittaamalla tämän viestin vastaamalla ok/hyväksyn

Arjen Avuxi Paljun vuokraajalle:
Hyväksyn nämä vuokrausehdot kuittaamalla tämän viestin vastaamalla ok/hyväksyn

Paljun ja kärryn tulee olla palautettaessa vähintään yhtä hyvässä kunnossa kuin teille luovutettaessa. Jos esim. pesu on laiminlyöty (tai mitä tahansa kärryssä on rikkoutunut) eikä pesua tulla välittömästi suorittamaan niin Arjen Avuxi Oy laskuttaa teitä pesusta ja rikkoutuneesta. Pesu tulee suorittaa mukana tulevalla pesuaineella (BioSwipe Multi Clean) ja puhdistusliinalla oheisen ohjeen mukaan. Puhdistusaine on suojattava jäätymiseltä, säilytä koko ”paljun vuokraajan pussi” sisätiloissa. Jos huomaat vian/puutteen paljussa ENNEN käyttöä ota siitä kuva VÄLITTÖMÄSTI ja lähetä se WA/txt 044 291 5554 tai maarit@arjenavuxi.fi Muutoin vuokraaja on itse vastuussa vioista.
Huomioithan että palju tulee asettaa tasaiselle tukevalle maalle.
Hintaan ei kuulu paljun kuljettaminen. Palju noudettava ja palautetta pesulalle osoitteeseen Oikotie 2, Pyhäjärvi. Erillisestä sopimuksesta ja hinnasta myös kuljetus voi olla mahdollinen. Sitoudun lukemaan oheiset käyttöohjeet ja toimimaan niiden mukaisesti.
Paljun vesipumppu tarvitsee sähköä ja paljua ei pysty lämmittämään ilman sitä. Jos olet vuokraamassa paikkaan, missä ei ole sähköä voit vuokrata mukaan akku systeemin hintaan 10 € / vrk.
Vuokra-aika alkaa viimeistään kello 15 ja päättyy viimeistään kello 14, ellei toisin sovita.
Olethan vakuuttanut itsesi! Arjen Avuxi Oy eli vuokranantaja ei vastaa paljukärryn käytöstä tai rikkoutumisesta vuokraajalle mahdollisesti aiheutuvista välillisistä tai välittömistä kustannuksista tai vahingoista.
Kärryllä on liikennevakuutus, mutta se ei korvaa vuokralaisen aiheuttamia vaurioita. Vuokraaja on vastuussa myös kuljetuksen aikana tulleista vaurioista, mitkä eivät mene liikennevakuutuksen piiriin. Paljun sisällä ei saa kuljettaa mitään ja paljun on oltava täysin tyhjä vedestä siirrettäessä. Vuokralainen maksaa liikennevahingon omavastuu osuuden vahingon sattuessa vuokralaisen vuokra-aikana. Vuokralainen on itse vastuussa käytön aikaisesta turvallisuudesta ja ohjeiden noudattamisesta. Vakuutus ei korvaa vuokralaisen tai hänen seurueensa laitteelle aiheuttamia vaurioita. Vakuutus ei korvaa myöskään väärinkäytöstä tai huolimattomuudesta aiheutuneita vahinkoja. Näistä vahingoista vuokralainen on vastuussa niiden täydestä arvosta ja sitoutuu maksamaan vahingoista koituvat kustannukset, myös hyvityksen menetetyistä vuokrauspäivistä jos paljua ei saada nopeasti korjattua.
Vuokralaisella ei ole oikeutta vuokrata paljukärryä kolmannelle henkilölle.
Paljukärry tulee pitää lukittuna (aisalukko) koko vuokrauksen ajan pl. välttämättömät kuljetukset.
Vuokralainen on vastuussa myös paljun mukana tulevista oheis tarvikkeista (kuten letku ja jatkjohto jne) ja niiden kunnosta.
Vuokraaja vapautuu korvausvelvollisuudesta, jos vuokranantaja saa täyden korvauksen vahingoista vakuutuksen perusteella tai vahingon aiheuttajalta.
Vuokraajan on välittömästi ilmoitettava vuokranantajalle laitteessa ilmenneestä virheestä tai siihen kohdanneesta vahingosta tai varkaudesta viestitse.
Vuokranmaksu suoritetaan ennen paljun luovutusta (käteinen, pankkikortti, lasku (paperinen 5 € lisä))
Perutusehdot:
Peruutus tulee tehdä viestitse vähintään 14 vrk ennen suunniteltua paljun luovutusta. Muutoin vuokraaja on velvollinen maksamaan sovitus vuokran viipymättä (käteinen pankkikortti,lasku)

1
2

” Käytettiin aika pitkään Maaritin siivouspalveluja ja hyvää jälkeä tuli. Saatiin ite vähän hengähtää omaishoidon työstä siinä samalla. ”

Eetu O.

SOITA TÄSTÄ